DiDi şəkərsiz şokolad
Şəkərsiz şokoladlar, xüsusilə şəkərə qarşı həssas olan insanlar və ya pəhriz saxlayanlar üçün əla bir seçimdir. Həmçinin tamamilə qlutensizdir. Di&Di markası, şokolad istehsalında şəkər yerinə təbii şirinləşdiricilərdən istifadə edir, bu da məhsulun həm dadını, həm də sağlamlıq üzərindəki təsirini daha yaxşılaşdırır.
DiDi şəkərsiz şokolad tərkibi:
- Kakao: Şokoladın əsas maddəsi olaraq yüksək kakao faizi, zəngin və intensiv dad təqdim edir.
- Müxtəlif aromalar: Şəkər əvəzinə, bu şokoladlarda portağal, badam və ya sukraloz kimi təbii və kalorisi az aromalar istifadə olunur.
- Süd: Bəzi şokolad növlərində şirinliyi artırmaq və kremli bir məhsul əldə etmək üçün istifadə edilir.
Üstünlükləri:
- Şəkərsiz və ya az kalorili: Şəkərsiz olduğu üçün, qan şəkəri səviyyəsini artırmadan şokoladın dadını çıxarmağa imkan verir.
- Qida dəyəri: Di&Di şokoladları, şəkərli şokoladlardan daha az kalori və karbohidrat ehtiva etdiyi üçün pəhriz saxlayanlar və sağlam qidalanmağa çalışanlar üçün mükəmməl bir seçimdir.
- Daha sağlam seçimlər: Məhsullar təbii şirinləşdiricilərdən istifadə edildiyi üçün ürək-damar sağlamlığına müsbət təsir göstərə bilər.
Rəylər
Hələ heç bir rəy yoxdur.